Intervju i Norrbottens-Kuriren och läslovsfestival

Intervjuad i Norrbottens-Kuriren i dag om Smittad och Virus. Fin text! Kuriren (och konkurrenten NSD, som även den ägs av NTM Media) ligger till stora delar bakom betalvägg, men det brukar gå att läsa oinloggad om det är ens första läsning av en artikel hos dem på ett tag. Så prova i alla fall att klicka, vetja.

Och (nästan) på tal om Storytel, så anordnar de tillsammans med sina förlag Rabén & Sjögren och B Wahlströms i dag och i morgon lördag Riddarholmens läslovsfestival i lokalerna i Norstedtshuset i Stockholm, med en hel drös fina barn- och ungdomsförfattare på plats. Hade jag varit där nere hade jag lätt gått dit med kidsen. Tips!

2 reaktioner till “Intervju i Norrbottens-Kuriren och läslovsfestival”

 1. Hej Daniel!
  Jag har skrivit några gånger till dig efter varje virus-release. Men jag hade missat att du släppt ”smittad”.
  Jag har nu lyssnat igenom den på ett par dagar och är i upplösningstillstånd över cliffhangern, och måste omgående få veta när uppföljaren kommer?

  Som alltid, tack för en underbar bok!
  Du är en fantastisk författare!

  1. Tack för berömmet! För det hoppas jag att upplösningstillstånd ska räknas som… Uppföljaren kommer i vår, jag skriver på den för fullt nu. Det blir totalt tre säsonger av Smittad, våren och hösten 2019 är det sagt. Hoppas du kan hålla ut!

Kommentarer är stängda.