Virus

VIRUS 1-7 (2016-2020)

En stekhet sommardag drabbas Stockholm av ett mystiskt och våldsamt virus. Inom loppet av dagar är staden, landet och kanske hela världen ödelagd. Ett fåtal överlever smittan och Stockholm delas upp i fraktioner av immuna och osmittade som måste lära sig att förhålla sig till varandra och skapa sig ett liv i en ny, ogästvänlig värld och försvara sin plats i den.

Följ Amanda, Iris, Dano, Ursula, Risten, Jenny och de andras desperata kamp för sin existens i en värld som fallit samman. Civilisationen må ha nått sitt slut, men något måste komma därefter.

Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Virus 1-7 är utgiven som en Storytel Original-berättelse. Bokserien finns som ljudbok och e-bok hos Storytel, samt som tryckt pocket. Dessa kan beställas från nätbokhandlare som Adlibris, Bokus, CDON och SF-bokhandeln.

Hela eller delar av Virus-serien finns även utgiven på engelska, spanska, franska, ryska, arabiska, italienska, finska, turkiska, bulgariska samt marathi.

Recensionsklipp om ”Virus”:

”En driven historia med stark framåtrörelse … ingen tid för andhämtning.” Arbetarbladet

”En rak och tydlig historia som befinner sig i konstant rörelse.” Göteborgs-Posten

”Rafflande och raskt berättad ’efter katastrofen’-thriller med ett överflöd av cliffhangers.” Femina