Intervjuad i Norrbottens-Kuriren om Virus-finalen

Lika bra att fortsätta Virus-bloggandet även i dag. Blev intervjuad av Norrbottens-Kuriren i måndags, i dag kom intervjun i tidningen. En rätt bra artikel tycker jag, men det är lite spoilervarning på den om man inte lyssnat/läst Virus 3 och Virus 4 och känner att man vill göra det ospoilad. Så ni vet.

Snubblade även över podden Sånt vi läser, där de hade pratat om (och gillat) Virus i det senaste avsnittet. Roligt!

Har även fått en del glada tillrop från fans på Instagram i dag när de börjat lyssna på sista delen. Ingen av dem verkar dock ha nått slutet ännu vad jag sett eller hört, lite spänd på hur de reagerar en del av sakerna som händer i finalen.

4 reaktioner till “Intervjuad i Norrbottens-Kuriren om Virus-finalen”

  1. Just nu är jag på del 3 av sista Virus 7 och känner mig lite ledsen… du vet varför … 😥. Det bara visar att viruset tar inte hänsyn till någon, som nu i verkligheten. Vi läser lite i taget…som när man han en påse godis och vill suga på en karamel i taget så påsen räcker länge 😊. Hade kunna läsa som med alla tidigare på 24 tim. Huh är närvös vad som ska hända med alla andra….det lär vi höra/se snart!!!

    1. Då hoppas jag att godispåsen fortsätter vara välsmakande hela vägen in i mål. Och ja, en del sorg finns det i den här avslutande delen, så är det onekligen.

    1. Åh, en sådan desperat vädjan vill man ju gärna svara ja på, men nej, i nuläget känns det som att Virus härmed är avslutad. Sorry!

Kommentarer är stängda.