Virus 4 blev fyra

Just det ja, jag hade fel gällande Virus 4 häromdagen, den stannade inte på topplistans plats fem som bäst, utan klättrade passande nog till en fjärdeplats dagen därefter, innan den långsamt började dala.

Storytels topp 10 torsdag 12 april 2018:

1. Motstånd – Anne-Lise Boge
2. Kvinnan på bänken – Anna Jansson
3. Ondskans ansikte – Mats Ahlstedt
4. Virus 4 del 1 – Daniel Åberg
5. Gärningen – Ramona Fransson
6. Nådastöten – Christina Larsson
7. Skymningstid – Anne-Lise Boge
8. Virus 4 del 2 – Daniel Åberg
9. Se till mig som liten är – Dag Öhrlund
10. Virus 4 del 3 – Daniel Åberg

I övrigt stämde mina förutsägelser rätt bra så till vida att övriga delar fortsätter att klättra uppåt, i dag söndag återfinns samtliga tio delar av Virus 4 mellan plats 7 och 24 på topplistan. Långa svansen-effekten har också förstärkts, första avsnittet av Virus 1 avrundar i dag listans topp 50, och kollar man på topplistan för enbart Storytel Original-serier ligger de fyra Virus-säsongerna i detta nu på plats 1, 2, 4 och 7.

Nå, nog med sifferexercis för den här gången.

10 reaktioner till “Virus 4 blev fyra”

 1. Virus serien är det bästa jag någonsin hört eller läst!
  Så grymt spännande från första till sista delen.
  Lyssnade precis klart på sista delen. Nu känner jag bara sorg och tomhet, har sträck lyssnat dagligen sedan jag fick tips om böckerna.
  Men nu är jag glad igen när jag såg att det kommer en fortsättning. Hoppas den inte blir allt för kort bara!

  1. Tack så mycket! Vilket härligt beröm att få.

   Nej då, det som kommer efter är av samma längd som det tidigare. Fast fyra säsonger till vete fasiken om det blir…

 2. En helt fantastisk bokserie med oerhört mycket spänning. Borde definitivt vara ett bra underlag för en film. Att man även känner igen sig geografiskt i Stockholm ger bokserien en dimension till. Superspännande och fantastiskt bra skrivet!!! Hoppas bara på en säsong fem….? Och ett botemedel förstås!

  //Johan

 3. Jag är ett stort virus- fan! Har ibland gått en extra runda på väg till jobb bara för att kunna lyssna lite till. Snälla Daniel, skriv många fortsättningar!
  //Eva

  1. Hurra vad fint att höra att jag motiverar dig till extra vardagsmotion! Och jodå, jag skriver för fullt på en sorts fortsättning här, och jag kan behöva allt pepp jag kan få just nu, för jösses vad det går trögt för tillfället. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *