New York Marathon – ett år senare

I morgon går årets New York Marathon av stapeln. Konstigt att tänka sig att det gått ett år sedan jag var där och sprang. Eller ja – joggade, gick och haltade, är väl en mer korrekt beskrivning.

Jag har inte skrivit så mycket om loppet här i bloggen förutom en summering dagen efter, och det jag absolut inte har gjort är att ta tag i de videosnuttar jag spelade in under loppets gång. Förrän i dag!

Det är på intet sätt en välredigerad film – jag slog ihop den i förmiddags på 1,5 timmar med en bångstyrig Ejda i famnen sista halvtimmen – och jag hade heller inte förberett mig innan på att jag skulle spela in under tävlingen så det finns heller ingen direkt röd tråd. Men med det sagt – vad det är är knappt fyra minuter runt New Yorks fem boroughs, med en allt mer trött och benkrampande huvudperson. Mycket nöje.

2 reaktioner till “New York Marathon – ett år senare”

  1. Bra jobbat förra året! Fattar inte hur du orkade runt med tanke på det jag läste om din uppladdning. Jag hade liksom inte vågat starta tror jag, men mycket ligger väl i det mentala, att bara fortsätta. Och det gjorde ju du! 🙂

  2. Tack för pepp! Och ursäkta för sent svar, jag har helt missat alla kommentarer som kommit in i bloggen sedan slutet av oktober upptäckte jag just, verkar som att notifieringarna lagt av.

    Jag tror absolut att även du skulle ha tagit dig runt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *