Smittad – äntligen klar!

Så där ja. Smittad, den mycket rafflande semifristående fortsättningen på Virus, är färdigredigerad och översänd till stjärnorna inne på Storytel Original. Räkna med (dryga) tio nya fartfyllda timmar i det postapokalyptiska elände som råder i Virusvärlden under tidig höst!

Men vadå semifristående? Tja, jag kommer att skriva mer om det senare, men fans av originaluppsättningen behöver icke frukta – Amanda, Iris, Ursula, Dano och de andra dyker även upp här, men de får finna sig i att dela på scenutrymmet.

Och vadå, kanske vänner av ordning och analogt boktänkande undrar – 525 906 tecken inklusive blanksteg, vad innebär det i faktiska boksidor? Tja, Virus 2 landade på 525 065 tecken, och pocketutgåvan av den är på 421 sidor.

4 reaktioner till “Smittad – äntligen klar!”

  1. Men herregud när kommer smittad 2, 3 & 4 undrar jag bara 🤣🤣🤣 Hur ska jag kunna leva utan att få veta hur det går??

  2. Sedan virus gjorde intrång i min vardag har jag knappt läst annat! Hungergames game of trons släng er i väggen!!! Men snälla Daniel när kommer Smittad 3? Och snälla snälla igen… fortsätt! Mer Sigrid Dano Amanda! Barnen blir ju vuxna sen och får egna barn… sluta inte här PLEASE!!!!!

    1. Tack för berömmet, det var rejäla superlativ! Som det ser ut i nuläget blir dock den kommande säsongen den sista. Lovar att göra den bra!

Kommentarer är stängda.