På första raden

Emma twittrade till mig i går: Har du sett att din bok sitter i skylten på Hedengrens?

Och nej, det hade jag ju inte, Hedengrens ligger förfärligt långt bort just nu, och därför bad jag henne ta en bild, vilket snart skedde. Tack för det!

Hedengrens hade min bok fint exponerad även i samband med originalutgivningen för rätt så exakt två år sedan. Jag tror inte att den satt i skyltfönstret, men däremot stod den framställd på ett centralt placerat bord och såg fin ut, vill jag minnas. Det gjorde mig glad, Hedengrens är ju ändå Hedengrens.

PS. Boken ”Besatta” längst till vänster har jag recenserat i UNT tidigare i veckan, och Johanna har skrivit om den på Bokhora i dag.

2 reaktioner till “På första raden”

  1. Vet du, jag läste ut ”Vi har redan sagt hejdå” för nån vecka sedan och den ligger fortfarande kvar under huden. Jag tyckte väldigt, väldigt mycket om den och har redan räknat ut vem jag ska trycka den i händerna på. Det är mitt bästa betyg på böcker, när jag vill dela med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.