Nu även på Weird Science

huve_DanielI dag blir en gammal dröm verklighet när jag begår min debut som en del av kollektivet Weird Science, med tillhörande illustration av min nuna och allt! Min första text handlar om den oöverskådlighet och ickeexisterande logik som för en lekman präglar streamingtjänsternas utbud, och de hemska konsekvenser det fick för mig och Johanna när vi skulle återuppta vårt tittande på ”Modern family” för några veckor sedan.

Så från och med i dag, mer än sju år sedan jag lade ner min tv-blogg 43 minuter (och ett år minus en dag sedan jag outade att jag hade haft den), har jag äntligen ett naturligt forum för att tv-blogga igen. Hurra!

 

6 reaktioner till “Nu även på Weird Science”

 1. Fint!!
  Och – Friday Night Lights…. Vad i hela fridens dar ska jag ersätta den med? Letat med ljus och lykta efter en serie som kan matcha men har inte hittat nåt. Något tips?

 2. Per: Åh, you’re my #1 fan!

  Anna: Jag letar på samma sätt. Hittills går även jag tyvärr bet. Bara att hålla tummarna för att de får rumpan ur och faktiskt gör den där halvt utlovade långfilmen.

 3. Kul!

  Och tja, har inget bra svar på frågan i det inlägget. I det läget hade jag tankat, även om jag mer och mer går över till lagliga alternativ när de finns.

 4. Så det var DU!

  Hittade till den blogg för ett par månader sedan, tack vare din recension av Adlibris Letto, när jag var på gång att köpa läsplatta (det blev till slut en Kobo Glo, fruktansvärt nöjd med den). Men att du outat dig själv hade jag helt missat. Tills nu. Lite whoa-känsla här, va.

  43 minuter var verkligen en skitbra blogg, återvände väl till och med till kommentarfältet några gånger, långt efteråt, genom åren, för att uttrycka min saknad. Som var stor.

  Nu har saknade lagt sig men minnet ligger ännu varmt.

  Och kul att äntligen få ett ansikte till orden.

 5. Roligt att du hittade hit också! Mitt Lettoinlägg drar verkligen trafik fortfarande. Och ja, jag har sett att du varit inne och förhoppningsfullt kommenterat ett par gånger på 43 minuter. Fint att jag kunde göra avtryck.

Kommentarer är stängda.