Bra föredrag, superbra jogg

Det gick bra, men inte superbra, på mitt föredrag i dag, jag hade lite inledande teknikstrul med Keynotepresentationen vilket rubbade mitt lugn och gjorde mig en smula svamlig, tyckte jag (min dator tvärdog oväntat i går kväll vilket fick konsekvenser). Det filmades och skulle enligt uppgift läggas upp på Region Västerbottens hemsida vad det lider, får väl se om jag ids bädda in det här.

Dagens händelse var dock det som skedde efteråt. Jag saxar från min Facebookuppdatering:

Tog med joggingkläder till Skellefteå, tänkte att jag kanske kunde ta en anspråkslös runda efter mitt föredrag på Berättarfestivalen. Men så satt jag i fiket på Nordanå efter förrättat värv och tänkte njaee, är jag inte lite förkyld, borde jag inte dra till hotellet och slappa i stället? Jo, sanna mina ord. Kliver ut från byggnaden, och står plötsligt bokstavligen – och då menar jag verkligen bokstavligen bokstavligen – i startfållan för årspremiären av femkilometersloppet Broarna runt, som tydligen är en grej här i stan (evenemanget både livesändes och rapporterades flitigt från hos Norran, såg jag). Då var det ju bara att dra på sig tajtsen, snöra skorna och swisha in startavgiften.

En kommentar till “Bra föredrag, superbra jogg”

Kommentarer är stängda.