25 000 tecken för mycket – för tredje gången

Men herre jösses, jag insåg just att jag helt glömt bort att berätta här i spalterna att Virus 3 äntligen är klar. Först var den klar i onsdags förra veckan, sedan i fredags och en tredje gång nu i måndags, när jag efter helgens kontemplerande insåg att jag missat en liten men ack så viktig detalj.

När min förläggare tvingades kontakta ljudproducenterna för tredje gången med en nytt ”färdigt” manus tröttnade de dock på mig en aning i andra änden, så nu har jag lovat att aldrig öppna manuset igen.

För er där ute som likt undertecknad gillar siffror kan jag meddela att slutresultatet landade på 528 220 tecken, att jämföra med 524 669 för säsong två och 454 519 för ettan. Att den första är så mycket kortare än de övriga har att göra med att det ursprungligen sades att varje Storytel Original-avsnitt skulle ligga på cirka 43 000 tecken text, men det ändrades sedan till 50 000 när de upptäckte att avsnitten överlag blev lite för korta när de lästes in (många av avsnitten av Virus 1 ligger på cirka 50 minuter i stället för den efterönskade heltimmen).

Jag har alltså relativt konstant överlevererat med 25 000 tecken. Fint att jag är konsekvent i alla fall.

8 reaktioner till “25 000 tecken för mycket – för tredje gången”

  1. När kommer säsong 3 ut på Storytel? Är smått besatt av serien och vill helst börja lyssna igår 😉

  2. En månad låter utmärkt, jag var rädd att det handlade om längre tid än så. Väntar med spänning 🙂

    1. Om jag får ge ett tips så råder jag dig att under tiden lyssna på min debut Dannyboy & kärleken! Världen må inte gå under i den, men tonen är ungefär densamma och tempot likaså. Och Iris är med!

  3. Underbara nyheter att Virus säsong 3 är klar! Längtar tills jag får avnjuta alla avsnitt, trots min nybrutna fot. Semestern på Öland är räddad!

    Mvh /ännu en besatt person 🙂

    1. Härligt att höra! Hoppas den ska bidra till att läkningen går fortare. Tisdag nästa vecka är dagen som gäller. Hoppas på fin lyssning!

Kommentarer är stängda.