Vlogg? DJtv heter det ju.

Aha! En bra idé får man sällan behålla själv särskilt länge. En gång i tiden, före mitt nuvarande oerhört glammiga jobb, var Fredric Karén min chef på in- och utrikesredaktionen på TT Spektra. Nu för tiden huserar han som högt höns på SvD, och i hans blogg läser jag följande meningar i dag på eftermiddagen:

Nu återuppstår deras träffsäkra trend- och kulturspaningar fast i en helt ny form: en vlogg! Alltså en videoblogg där reportrarna Erica Treijs och Lina Kalmteg ett par gånger i veckan samtalar framför en videokamera, antingen med varandra, eller med någon av kulturredaktionens specialreportrar.

Låter som DJtv upp i dagen om ni frågar mig. Jag borde fasiken mejla och ödmjukt men bestämt utkräva royalty.

3 reaktioner till “Vlogg? DJtv heter det ju.”

  1. Ja, för ni var ju först i världen med att sätta två personer framför en webbkamera och prata…

Kommentarer är stängda.