Dagens författaroutfit

outfit2

Den dag man ämnar göra om hela kapitelstrukturen i sin roman gäller det att klä sig rätt. Därför bär jag i dag Dieseljeans, en v-ringad t-shirt från H&M och en grön second hand-kulturkofta inköpt på Beyond Retro.

Och ja, konceptet är snott från ax till limpa från Biblioteksbella.

6 reaktioner till “Dagens författaroutfit”

  1. inget går någonsin upp mot den gamla kulturkoftan! För en kultur/kommun-tant som mig är det ju ett obligatioriskt plagg.
    Nu ska jag passa mig och inte bli personlig men jag är så glad att jag hittat tillbaka hit. Jag är i en gråsvartzon i livet och jag måste säga att både bloggen och DJtv piggar upp mkt! Är periodare när det gäller böcker och tyvärr ute ur dem nu. Superdumt då de säkert just nu skulle behövts. Men tror att lusten är påväg tillbaka, känner mig inspirerad.
    Sista avsnittet av DJtv kan jag dock inte se, är det min dator som är kajko?
    Tillsist är jag också väldigt glad över att jag även fått upptäcka biblioteksbella. Fantastiskt!

  2. Oh no Emmy, dubbelt trist att höra! Dels att saker är gråsvarta för tillfället och att inte DJtv-avsnittet funkar och kan pigga upp! Särskilt det första så klart, hoppas det bara är temporärt.

    Det senaste avsnittet är gjort exakt som de tidigare, och jag har inte hört att någon annan haft problem, så det kan ju bero på din dator. Ibland måste man uppdatera sin flashspelare i datorn, men det borde ju inte bara gälla det sista avsnittet, om det inte är så att Vimeo gjort någon uppdatering i hur konverteringen av de uppladdade filerna går till den senaste veckan då. Hm hm. Hojta om samma sak sker nästa vecka vetja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.