Utlandet didn’t kill the radio star

I slutet av våren meddelade jag att jag skulle sluta som nöjes- och kulturspanare på P4 Stockholm om måndagsmorgnarna eftersom vi skulle dra utomlands till hösten.

Jag ljög.

Inte om utlandet, för jodå nog drar vi till Berlin i oktober allt, men några veckor efter det tårfyllda radioavskedet fick jag ett mejl från programchefen där hon frågade om jag inte kunde tänka mig att köra höstveckorna fram till att vi åkte åtminstone.

Klart jag kan, sa jag.

Så. Klockan 08.40 i morgon bitti pratar jag om helgen som varit och veckan som kommer i ”God morgon Stockholm” i P4 här i Stockholm, 103,3 mhz. Ni som bor utsocknes kan så klart lyssna på webbradion.

2 reaktioner till “Utlandet didn’t kill the radio star”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.