Titta inte bakåt

Ja, då ser alltså bloggen annorlunda ut. Igen. Temat heter Neutica+ och jag tycker att det är fint. Handen på hjärtat så anser jag nog visserligen att bloggens förra utseende var lite lite vassare, men som sagt, jag fick grav prestationsångest av att behöva bildsätta varenda inlägg, och dessutom behöva beskära bilderna till endera exakt 640×290 pixlar eller exakt 290×290 pixlar för att inte sajten skulle balla ur. Någon automatisering av bildhanteringen gick heller inte att åstadkomma med tillfredsställande resultat.

Summa summarum: Att ha ett utseende på bloggen som krävde betydligt mer av mig rent handhavandemässigt vid ett tillfälle i livet när jag har mindre tid än någonsin att lägga på den, var väl inte så där jättesmart.

Så – hej hej nya bloggutseendet. Nu kör vi, tittar aldrig bakåt utan ser i stället fram emot en ny era där jag kan spontanblogga från mobilen när helst det faller mig in.

Det kommer att bli helt strålande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.