Det är alltid mörkast innan det ljusnar fast vi har nog inte sett det mörkaste än

När jag byggde om sajten i vintras var vi i Vittangi, och Tage hade mormor, morfar och mostrar som avlastande barnvakter. Nu är vi hemma och det är sämre med sådan lyx. Alltså – det här sajtombyggandet kan komma att ta några dagar. Och det kan komma att se allt värre ut här under en period innan det blir bättre. Dessutom kommer jag att lägga fokus på att fixa sajten de närmaste dagarna, och inte på att skriva nya inlägg.

Jag har tänkt använda mig av temat Neutica+, som bland annat fina Spotifylåtlistesajten Eight days a week använder, men jag vill pilla och trixa och fixa det efter mitt eget huvud. Detta i kombination med att jag egentligen inte kan särskilt mycket om kod utan bara kör trial and error, gör att det går väldigt sakta framåt.

Men när det är klart. Då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.