Construction time again. E-boksseminarium.

Jag håller på och byter tema på bloggen. Igen. Jag skrev lite om mina våndor för en månad sedan, och nu är det dags att göra slag i saken. Under tiden kommer det nog att se lite skumt ut här ett tag, just nu gör det det till exempel, trots att jag använder mig av tillägget Theme tester som ska motverka sådant.

Oh well. Ni vet vad det beror på i alla fall. Snart blir det fint igen. Tror jag.

——

På tal om något helt annat. I dag anordnades det ett intressant seminarium om e-böcker på Medborgarplatsens bibliotek. Jag kunde tyvärr inte medverka, men hetsade via Twitter Åke Nygren att sända ut vad som skedde via Bambuser. Kolla in vet ja, det sägs en hel del matnyttigt.

En kommentar till “Construction time again. E-boksseminarium.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.