There’s a nerd living in here!

Nej, det här håller inte på att förvandlas till en teknik- eller macblogg. Jag vill bara poängtera det. Men det bor en liten tekniknörd långt inuti mig, eller ja, kanske inte ens så himla långt in, när jag tänker efter, i går kväll när jag chattade med Gunnar (jag chattar uppenbarligen mycket när jag är sjuk) skrev jag helt bevisligen I grund och botten är jag en nörd efter att han imponerats över att jag hade en scanner.

Jag kan därför inte riktigt undvika att visa er den här hysteriskt roliga (ja, om man är mactekniknörd är den i alla fall det) webb-tv-recensionen som New York Times gjort av Microsofts nya operativsystem Windows Vista. Och hey – New York Times är ju ändå New York Times – så även ickemactekniknördar borde kunna gilla den. Och om ni av någon anledning ogillar Youtube, så finns filmen, med lite högre kvalitet, på NYT:s hemsida här.