Spridda lördagsskurar

Förmiddag i sängen framför friidrotten, letar gröna soffor, huvudvärk till följd av öl- och GT-drickande i går, semestern går mot sitt slut men det känns okej, Asafa Powell är en hårsmån från att åka ur i försöken och Johanna gillar du den här? och jag njae och hon nej, fel grön och att det ska vara så svårt, bu.

Tycker mig ha varit rätt textflitig i veckan. I går blev det till och med två pass, avslutade med en mellanöl på Storstads uteservering och när himlen öppnade sig fick jag fly in, macbooken och jag var rätt malplacerade bland kostymnissarna men det var ju skapande på gång så jag lät dem glo på konstnären at work.

Okej, Usain Bolt vidare efter inledande joggtur. Kanske dags att dra på stan då.

Innan jag går ser jag att Dan Abelin twittrar om en artikel om e-boksformat. Jag retweetar med en lätt uppgiven suck:

Mardröm. RT Läser @WSJDigits om formatkriget bland e-böcker – »inconsistent and incompatible formats« – http://korta.nu/wsjdigebook #bocker #ebok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.