Vänster eller höger, det är frågan (2)

Jösses, jag missade tydligen helt att det var MIN dag i går. Vänsterhäntas dag, 13 augusti, hipp hipp hurra, herreminje vad jag firade, visste väl att det fanns en konkret anledning till att jag stoppade i mig alla de där ostarna och päronen framför tre avsnitt av ”Cityakutens” säsong tre i går kväll.

handenmacbook

För att hedra min hänthet publicerar jag det inlägg jag tidigare skrivit om min läggning återigen:

Vänster eller höger, det är frågan

Alltså, hur ofta använder jag en penna och skriver något för hand nu för tiden? Väldigt sällan. Hur ofta använder jag en datormus eller en styrplatta? Väldigt ofta. Vilken hand använder jag när jag skriver med en penna? Vänster. Vilken hand använder jag för att styra musen och pekdonet? Höger.

Säg mig – med vilken rätt kallar jag mig i detta moderna tidevarv för vänsterhänt?

4 reaktioner till “Vänster eller höger, det är frågan (2)”

  1. Sen Blusterkvällen så har jag fått se tre avsnitt två dagar i rad nu. Han ville väl inte framstå som snål glädjedödare.

  2. Diskar? Skär bröd? Skivar ost? Masturbera? Kamma håret? Left eller Right spela innebandy? Rakar dig? Vänder steken? Osv osv… Du kanske inte va ordentligt vänsterhänt från allra första början.

    Vi är smartare det är då ett som är säkert… Och vänsterhänta kan av en händelse bli författare… hehe

Kommentarer är stängda.