Själv är bäste adventsdräng

För några veckor sedan var jag på workshop på Riksidrottmuseet. Uppgiften var att tillverka pyssel av sportartiklar. Jag tog julens kommande budskap till mig och skapade en adventsstake av innebandybollar. I går kväll, när jag hade Peter på middag, tog jag chansen att inviga min första egenskapade kreation sedan högstadiet. Jaja, en kväll för tidigt, men ändå. Efter jul säljer jag den på Ebay. Räkna med 400-500 kronor i utropspris.
myspys.jpg

Senare på kvällen invigde jag Peter i ”Guitar hero”. Trots att han lovat sig själv att inte tycka om det rockade han efter bara några minuter loss så det stod härliga till ”I wanna be sedated” och ”Ziggy Stardust” och uppvisade färdigheter jag endast kunde drömma om i min begynnelse. Jag lovade honom att inte publicera bilderna jag tog, men skicka ett meddelande så mejlar jag över hela klabbet.

——

EM-lottningen är klar. DN synkar rubrik och underliggande text som hade de aldrig gjort annat.

emlottning.png

En kommentar till “Själv är bäste adventsdräng”

Kommentarer är stängda.