Kalsongerna och jag

Bokhororna fortsätter sin väg mot världsherravälde och har gett sajten en rejäl makeover. Det ser finfint ut men jag är ändå lite fundersam. Jag fick nämligen höra i helgen att man skulle kunna beställa bokhorekalsonger i deras nya webbshop, vilket kändes som ett givet köp.

Men det enda jag hittar är ett par hotpants vid namn Ofelia. Vafalls?!

7 reaktioner till “Kalsongerna och jag”

  1. Åh no! Jag har lurat dig! Eller så designar jag snabbt ett par. Kan du inte ha tjejtrosorna så länge? Undersökningar har visat att många män (i synnerhet engelsmän) går runt med damunderkläder under kostymerna. 5 miljoner engelsmän kan inte ha fel…

    OK, de kanske inte är så många men ändå. Trosorna är väldigt fina.

  2. Härligt, nu slipper jag köra engelskvarianten. Snacka om kundservice! Fast egentligen gillar jag kalsonger med korta ben mest… Men nu ska jag inte vara allt för petig!

  3. Jag lyckas inte beställa röda hotpants! Bara svarta. Men det är nog jag som är korkad, så jag jobbar vidare…

Kommentarer är stängda.