Rundpingis (2)

Releasefest på Ugglan i går, som jag tidigare nämnt. Uppläsningen var fin, folk lyssnade andäktigt, och efteråt var det rundpingistime. Motståndet var lite lättare i går, hardcorespelarna kanske kliver ut först under helgerna, men där fanns ändå en del svåra nötter att knäcka. I lördags förlorade jag ju den enda final jag spelade mot Gunnar, men i går spöade jag honom i två raka finaler, varvid jag således leder den interna författarkampen med 2-1. Jag ser det som en av mina största litterära framgångar. Peter gjorde sitt bästa för att smasha ut mig vid några tillfällen, Pernilla kämpade hårt och drog det längsta strået vid bordet ett par gånger, men jag vill gärna inbilla mig att jag var den segerrikaste i lokalen när jag med flaggan (eh… well) i topp avvek vid 22.30.

Summa summarum: En bra kväll.

Och nu, dags att författa några rader.