Regn, måne och lite sprit

Regnet faller över Vasastan och fullmånen fortsatte att lysa sitt fula grin över mig i natt och jag vred och vände och rullade och snurrade och gnisslade min tänder och förbannade de högre makter som jag visserligen inte tror på men de kan fan i mig förtjäna en utskällning ändå. Så nån gång strax före halv åtta började en gigantisk betongblandare förklädd till lastbil vispa runt sitt mystiska innehåll nere på gatan och då var även morgonens möjlighet till att sova ikapp förlorad.

Men så går jag slutligen upp och ser att förslagen till skrivmusik fortsatt att trilla in under natten och ögonen tåras visserligen kanske mest av sömnlösheten men ändå känns det väldigt fint och jag har redan påbörjat införskaffandet av era förslag. Tack tack tack och var inte rädda för att ge fler.

I dag ska jag skriva, köpa ett par jeans och troligen inte göra så himla mycket mer. Min föresats att skriva klart kapitel ett lyckades för övrigt i går och jag var särdeles stolt över mig själv och belönades därför med lite sprit och öl och mat på Tranan med Morgan och illasinnade skulle säkerligen påstå att det var det som förorsakade min dåliga sömn men de förstår sig inte på månens kraft.

UPPDATERING: Någon har sökt på swingersparty på slovenska Google och hittat till mig. Det är fullmånen, jag säger ju det!