Friday I’m so not in love

Goddamnit! Precis när jag skrivit i ett chattmeddelande till iPet att jag är så särdeles slö i dag och i mitt stilla sinne inser att jag aldrig nånsin kommer att få ur mig något vettigt på något sätt, så ser jag att Sigge på sin Aftonbladetblogg saxat ett inlägg som Zoe skrivit i natt om sina favoritbloggar där jag är med och det finns en länk och besöken rasar in och varför just i dag? När hjärnan står still, jag har huvudvärk och det inte finns en möjlighet att jag kommer att blända någon med något storstilat och fantastiskt whatsofuckingever? När iPet skriver hoho åt mig när jag skriver före som förre? När min nätuppkoppling åker jojo upp och ner och får det att se ut som att jag är en väldigt obeslutsam chattare? Varför?

Oh well, i onsdags fick jag ur mig fyra sidor, i går två. I dag behövs således bara en för att jag ska uppfylla den fallande kurvans magiska kvot. Vore ju väldigt trevligt om det blev mer och hoppsan hejsan där åkte uppkopplingen ner igen jag ska fan mörda någon på Bredbandsbolaget.

Det är en sån dag. Nu går jag och duschar. Jag vill åtminstone vara hel och ren.

UPPDATERING: Jag är trots allt så klart väldigt glad över att Zoe skriver att jag är en grym journalist/författare och dessutom fick jag ett väldigt fint brev med posten i dag så det går inte att vara en dysterkvist på riktigt.