PSB, Linkedin och Amazons utlåningstjänst

Några korta grejer så här på fredagen:

• Pet Shop Boys jobbar på ett nytt album, och aviserar det enbart genom att börja sälja en ny t-shirt. Fint.

• Jag har skaffat mig ett konto på Linkedin. Vet ännu inte riktigt vad jag ska med det till, men vafalls, lägg till mig vetja.

• Sydsvenskan skriver om det här med att Amazon startar utlåning av e-böcker via sin betaltjänst Amazon Prime. En sak jag tycker att de missar är dock att utlåningssystemet för e-böcker i USA ofta är betydligt sämre än det vi har i Sverige, vilket gör att Amazons tjänst fyller ett större tomrum på den amerikanska marknaden än den skulle göra här hos oss. Nu finns det ju visserligen en liten risk att ett sådant system kan komma att införas i Sverige också, men eftersom jag då har lovat att emigrera, utgår jag ifrån att de väljer en annan väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.