Post Format

Låt oss vända blickarna nedåt

Jag har lite utan att jag egentligen förstår hur det gått till – eller ja, jag vet på ett sätt hur det har gått till men mer om det senare – kommit att bestämma mig för att jag inom kort ska börja skriva en helt annan roman än den sedan länge planerade roman #3. Den är på intet sätt nedlagd, bara skjuten på framtiden ett halvår eller så. Men innan dess ska jag alltså skriva något helt annat, något som jag tror kan bli rätt så jäkla bra och inte minst förbaskat underhållande om jag får ihop det som jag har tänkt.

För att så ska kunna ske behöver jag dock veta saker om Stockholms innerstads tunnlar. Alla sorters tunnlar. Fakta, kuriosa, rena lögner och . Tips på läsning i bokform, på forum och nördiga sajter. Allt är av intresse. Plus en sjuherrans massa fakta om bygget av citybanan, men där tror jag nog att Trafikverket kan stå mig bi.

Så – tips montages tacksamt endera här, i mejlform eller muntligen. Jag måste börja förbereda mig.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.