Pet Shop Boys goes Youtube

När Pet Shop Boys släppte albumet Fundamental förra året men valde att inte göra den überfantastiska discorökaren Integral till en singel såg jag det som 2000-talets största enskilda misstag, helt i paritet med när duon valde att inte ge ut Up against it som singel från albumet Bilingual (1990-talets största enskilda misstag). Stora ord kan tyckas, men så tar jag också mina djuraffärspojkar på blodigt allvar.

De har fortfarande inte reparerat Integralskadan, men de har åtminstone strykit mig lite medhårs. För jag ser till min stora glädje att Neil Tennant och Chris Lowe på sin sajt tipsar om och applåderar två bootlegvideos som fans lagt upp på Youtube, varav den ena är för Integral och är en mash-up där PSB:s låt möter tv-serien Doctor Who. Rätt cool faktiskt. Den andra, gjord utifrån Fundamentals enda bra ballad I made my excuses and left, är också snygg men även intressant ur ett annat perspektiv – den är gjord av en sextonårig helsingborgare. Check them out vetja!

——

UPPDATERING: Hm, de inbäddade klippen gjorde så att min sajt blev helt muppig i vissa webbläsare, vet inte vad det beror på, har ju lyckats förut… Oh well, följ länkarna till Youtube istället, orkar inte felsöka nu.

3 reaktioner till “Pet Shop Boys goes Youtube”

  1. Själv har jag bara en önskan just nu: att Michael Mayer spelar sin egen mix av Pet Shop Boys ”Flamboyant” under sitt set på Cocktail Club nu på lördagen. Bitte, Michael, bitte!

  2. Tjena, kollade dem som hade länkat till videon, kul med fler svenska PSB-fan;-)

    Hoppas dem kommer till Sverige i år annars får man väl åka över Öresund till Köpenhamn och se dem;-)

    /Dagge (DENMHIF, DENHIF)

Kommentarer är stängda.