Nördkollo, år tre.

Vi är på Tjärö för Swedish Social Web Camp, mer känt som SSWC, för tredje året i följd. Efter fjolårets stugboende, då jag även höll i en egen session, har vi i år återgått till rötterna och bor i tält. Tage har skött sig över förväntan, han är nog den som har sovit bäst i vårt lilla krypin, medan hans föräldrar har vänt och vridit på sig varv efter varv. Men å andra sidan har han ju klivit upp strax efter klockan fem båda gryningarna, så att vi haft svårt att sova gör ju inget.

I går var TV4 på plats och gjorde ett inslag om nördkollot. Jag vet ärligt talat inte om det sändes i riksupplagan eller bara i lokalsändningarna i Blekinge, men här är hur som helst inslaget inbäddat. Tage hänger med får och undersöker den tekniska utrustningen. Ungefär som vanligt, med andra ord.

Webbn%C3%B6rdar%20intar%20Tj%C3%A4r%C3%B6%20f%C3%B6r%20hajk

Två nätter i tält får dock räcka. Framåt seneftermiddagen tar vi båten till fastlandet och hyrbilen till Köpenhamn, och sover på hotell till på söndag, innan vi flyger tillbaka till Berlin på eftermiddagen. Någon måtta på frilutslivet får det vara.

3 reaktioner till “Nördkollo, år tre.”

  1. Vilka konstiga klippbilder de använde till inslaget. Men ni gjorde väl bra ifrån er på den korta snutten. ”SSWC – där studenter och designers träffas?” wtf? 🙂
    Hoppas ni kom hem ordentligt idag. Jag fick med säcken med tältprylar hem till mig i alla fall. 🙂

  2. Hmm. Lite konstigt formulerad kommentar ser jag nu. Jag menade att ni gjorde bra ifrån er men att reportern har klippt inslaget konstigt, och speaker-texten känns inte heller helt rättvisande. Så.

  3. Ja, det var väl inte direkt det mest informativa inslag man sett, det ska villigt erkännas.

    Hurra för att du fick hem prylarna! Vi kom tillbaka ordentligt, dock dödligt trötta. Sovdags nu.

Kommentarer är stängda.