Man älskar internet, som sagt. (2)

Del två i bloggstafetten som Johanna inleddes i går har publicerats, och det är en essäliknande text av forskaren Daniel Johansson som är fullständigt mindboggling och vars mest intressanta del jag tycker är den om det här med den personliga integriteten och vilka fundamentalt olika saker den betyder för olika människor.

Isobel har för den delen också skrivit en bra text i ämnet. Som den gråa sälle jag är tvingades jag dock googla ordet akronym innan jag till fullo förstod hennes poäng.

Mycket korslänkar de här dagarna, för övrigt.

——

Uppdatering: Oh no! Jag länkade till helt fel text där uppe. Jag råkade länka till Nils Holmlövs fantastiska bloggpost om piratkopiering, som jag hade twittrat om alldeles innan jag skrev det här inlägget. Oh well, det han skrev har beröringspunkter med det här också, så länken har helt klart relevans.