Lite quiz, lite August och en aning gud

Det gick finfint med quizzet i går kväll, tackar som frågar. Jag var på Morgan vid något tillfälle att han skulle ta kort så jag skulle kunna publicera bildbevis, men det glömde han att göra. Så ni får tro mig på mitt ord. Många hästfrågor blev det.

Fint att se att Augustpriset följde min uppmaning och nu lagt upp texterna jag efterfrågade på sajten. Det gäller att peka med hela handen. På sin twitterfeed utlovar de liverapportering på måndag när priset delas ut. Bara att följa.

Johanna bloggade bra i går om den ständiga uppförsbacken på genusområdet, med anledning av Andreas Ekströms och Emanuel Karlstens nya podcast Gudgubbar. Även Fredrik skrev bra. Personligen finner jag deras resonemang om att det saknas tillräckligt kända intressanta kvinnor att diskutera religionsfrågor med som märklig, eftersom jag som total novis när det gäller kyrkliga ting på rak arm kan räkna upp fler kvinnor än män som jag tycker vore intressanta att höra samtala om sin tro. Kanske är det så att det bland mer religiöst bevandrade finns fler kända gubbar än kvinnor, men för mig har alltid de kvinnor som tar fajten i religionsfrågan varit de som trängt igenom mitt ointressebrus.

En kommentar till “Lite quiz, lite August och en aning gud”

  1. Jag minns ingen sådan propå, men jag kan ändå förbanna mig själv för bristen på bilder (även om min egen iPhone hade för lite batteri).

Kommentarer är stängda.