Lätt haltande målgång i #blogg100

Nej, det blev inga 100 inlägg i årets #blogg100-utmaning. Om jag inte får något ryck senare i kväll, och det betvivlar jag, så landar jag i och med det här inlägget på 94 i år.

Och det är jag trots allt rätt så nöjd med.

Jag tror att jag efter varje #blogg100-år sagt att jag ska försöka hålla i mitt (nästan) dagliga bloggande efter att utmaningen gått i mål, något jag misslyckats rätt kapitalt med. Men trägen vinner kanske, så jag säger detsamma även i år – jag hoppas kunna hålla igång flödet här i spalterna även framledes.

Och hoppas så klart även att det jag skriver ska vara intressant.

På tal om intresseklubben antecknar: Det externa tangentbord jag använt till arbetsdatorn vi har på nedervåningen (en gammal Macbook Air inkopplad till en 23-tums Philipsmonitor) har för övrigt tvärdött. Så nu använder jag mitt iPadtangentbord, Logitech Keys-to-go som jag skrev om häromdagen, tämligen konstant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.