Inte direkt obrydd

Det finns mycket man kan säga om Ryanair. Jag tänker inte göra det innan de tagit mig hem tryggt och säkert från detta gudsförgätna Stanstead, jag lider av ett lätt flygobehag och tänker inte utmana några som helst högre makter vid det här stadiet, men låt mig bara säga så här – jag är inte nöjd. Jag är inte alls särskilt nöjd med den här förmiddagen som redan är fyra timmar för lång. Hade det inte varit för att Stieg Larsson-deckaren är så bisarrt ordrik hade jag redan klappat ihop.

Jo, jag vet att man får vad man betalar för men ändå. Argh.

——

UPPDATERING: Hemma. Eller rättare sagt på jobbet. Det tog elva timmar att åka hem från London. Men jag är för trött för att klaga, åtminstone just nu. Och för förkyld. Dessutom fick jag totalt lock i mitt högeröra när vi landade och det vägrar släppa, så jag är en vandrande klagomur. Watch out.

Just ja, här är ”Grey’s anatomy”-texten jag plitade ihop i går kväll.

En kommentar till “Inte direkt obrydd”

Kommentarer är stängda.