Ellen Pompeo och jag

Det är tidigt. London har knappt vaknat, och än mindre jag. Shit, jag kommer att vara helt jetlaggad när jag kommer hem.

Spenderade större delen av gårdagen med att intervjua skådespelare från ”Lost”, ”Grey’s anatomy”, ”Criminal minds” och ”Brothers & sisters” på ett hotell i Soho. Det var rätt roligt även om det drog ut väldeliga på tiden och var allmänt kaos när uppåt hundra journalister med olika former av egon skulle få tillgång till de sex intervjuoffren. Terry ”John Locke” O’Quinn var helt klart trevligast men de flestas blickar var riktade mot Ellen ”Dr Grey” Pompeo, som visserligen uppträdde sympatiskt men främst på det där professionella sättet man tröttnar på efter ett tag. ”Grey’s”-artikeln skickar vi ut senare i dag, resten av intervjuerna bunkrar vi tills det är dags för säsongsstarter av de olika serierna.

Nej, så här kan jag ju inte sitta och hålla på och blogga i den arla gryningen, jag har ett möte med en dusch och sedermera ett plan att passa. Vi ses i Stockholm.

2 reaktioner till “Ellen Pompeo och jag”

  1. Medan jag läste det här inlägget poppade bilden av dig, fast som Hugh Grant när han ska intervjua Julia Roberts i Notting Hill. Skumt. Sehr skumt.

Kommentarer är stängda.