Grus i ögat

Jag har svårt att sova ibland. Det blir inte bättre av varma nätter. Jag vrider och vänder på mig, ligger och funderar på om jag ska gå och öppna ett fönster, med risk för att vakna av fulla människor som skränar förbi nere på gatan eller de taxibilar som använder min lilla enkelriktade gata som sista chansen att vända tillbaka i Vasastan, och att dessutom göra det med en jävla fart.

Och det blir inte bättre av att flyttfirman mitt emot mitt hus brukar ha en skåpbil stående på gatan, som rätt ofta drar igång ett larm som … ja, larmar över hela bygden efter sju på morgnarna och sedan står där och tjuter som en ilsken humla tills firmans innehavare behagar släntra in på jobbet vid halv nio. Det borde fan vara brottsligt. Jag hoppas att det är brottsligt för då tänker jag fan i mig … nä. Jag är ju så beskedlig av mig.

Hur som helst. Jag ville bara berätta att jag är grusig i ögonen i dag.