Disco time igen minsann

Ja, jag vet att jag har semester eller är tjänstledig – jag vet knappt själv vad det är längre, jag är precis i skarven mellan det första och det andra, minns inte riktigt hur många semesterdagar jag hade att ta ut.

Men jag kunde inte hålla mig. Inte när jag såg en chans att skriva om Pet Shop Boys. Så jag plitade helt självsvådligt ner en notis, och sände in till redaktionen för vidare granskning.

Och visst nappade de! Check it out.

——

Nej, dags för dagens sista manuspass. Mina två hjältar har nu nått Stureplan. Slutet börjar nästan skönjas. Det känns lite läskigt.

En kommentar till “Disco time igen minsann”

  1. Lite besviken på den där. Hade ju såklart hellre sett lite nytt men det är inte så petigt. Däremot saknar jag Girls & Boys-mixen och Jerusalem-mixen (som jag faktiskt tycker är riktigt bra). Plus att det är fel Rammstein-mix. Om inte Integral-mixen är typ 20 min så borde det ha funnits plats för Girls & Boys åtminstone tycker jag…
    Men det blir nog bra!

Kommentarer är stängda.