Google, tandhygienen och jag

Satt uttråkad på jobbet i går seneftermiddag utan något vettigt att göra utom att lura tiden och googla mig själv i väntan på att något viktigare skulle hända i världen.

Resultatet var först nedslående – bara en av de tio första posterna vid en sökning på ”daniel åberg” handlade om mig, visserligen nummer ett men ändå – men efter att ha upptäckt att jag av misstag förvirrat mig in på engelskspråkiga Google och inte den svenska varianten, gjorde jag en ny sökning och upptäckte att jag besatt åtminstone de tjugo första platserna på hemmaplan och och gladdes åt min plats i näringskedjan.

Därefter tog jag mig an romanen. Särskilt mycket nytt under solen fanns där inte, boken är ju tre år nu gubevars, förutom att jag såg att en bloggare i mars skrivit helt jävla sämst, läs inte den om Db&k vilket förbryllade mig en smula – rätt ointressant, inget jag kan rekommendera kan jag acceptera – men helt jävla sämst? Det placerar mitt alster bakom en del rejält dåliga böcker, vågar jag hävda.

Jaja, enligt den formuleringen måste ju nästa per definition obönhörligen bli bättre, så jag skakade av mig förbryllelsen och visslade glad i hågen vidare mot nya näthorisonter och hittade till sist det här. Då fann jag det lagom att lägga ner.

4 reaktioner till “Google, tandhygienen och jag”

  1. Fast nästa bok finns ju inte riktigt ännu och kan ställa sig bakom Dannyboy i ledet när den kommer. Eller?

  2. Jag förstår inte riktigt hur du menar. Fast nej, det stämmer att den inte är klar och därmed inte kan ställas någonstans än. Men det är klart att den ska stå före när den är klar! Hoppas jag.

  3. Jag menar att eftersom skribenten inte har läst den nya så kan den ju vara ännu sämre än Dannyboy i hans ögon.

  4. Men den var ju inte bara dålig, den var ju sämst. Och då har hon (det var könet på bloggaren) redan målat in sig i ett hörn, tänker jag mig. Men vem vet, jag kanske kan lyckas vara sämre än sämst om jag tar i ordentligt…

Kommentarer är stängda.