Ett statistiskt mysterium

Strange. Min statistikräknare har slutat fungera. Den påstår att jag inte haft en besökare på min sajt sedan niotiden i går kväll. Detta trots att det kommit in kommentarer och jag rent bevisligen vet att folk varit inne och nosat. Och noll besökare när jag kliver upp en morgon och entusiastiskt loggar in för att kika … nej, det har inte hänt sedan jag installerade det. Och jag som blivit helt beroende av de där loggfilerna!

Kanske är det hämnden för att jag kallade spamspindlar för insekter i går. The net strikes back.

För övrigt verkar jag inte vara den enda som har teknikproblem i dag. I P1 Morgon drar jinglar i går lite när som helst och inslag hamnar i fel ordning. Det kanske är en sån morgon helt enkelt.

Uppdatering: Tydligen så är det inte spamspindlarna som är ute efter mig. Ett supportmejl senare har jag nu fått veta att jag inte är den ende som drabbats och Statcounters tekniker jobbar round the clock för att lösa problemet. Det känns tryggt, och jag kan med gott samvete hugga in på frukosten.