Minnets mörka vrår

What the!? Hur mystiskt är ens minne egentligen? Jag har i mitt inre varit helt övertygad om att den lilla titelrefererande skriva på fuktig yta-grejen som dyker upp på två ställen i Dannyboy & kärleken sker mot en badrumsspegel. Men det är ju mot en badrumsdörr! Hjärnsläpp.

Jag skrev till och med i pocketupplagans efterord – i ett tidigt utkast – att en spegel spelar en viktig roll i bokens handling och att det var en av orsakerna till att epilogen trycktes spegelvänd. En jäkla tur att den meningen blev helt uppåt väggarna knasig att få ihop på ett lättförståeligt sätt, och därför ströks.

Nu måste jag rusa till jobbet.

2 reaktioner till “Minnets mörka vrår”

  1. Katapultkalaset är först i mitten av november, så jag har inte tänkt så mycket mer på det där med vilken mening jag ska välja än.

Kommentarer är stängda.