DJtv #fail (3)

Det är då själva fan, om kraftuttrycket tillåts.

För tredje gången på ett par månader blir det inget DJtv i dag. Orsaken? Tja, ingen specifik egentligen, mer än att jag känner mig rätt slutkörd för tillfället, veckorna som gått sedan jag presenterade mitt utgivningsprojekt och satte ett publiceringsdatum och därmed piskade mig själv att bli klar har varit rätt intensiva, och även om ett DJtv-avsnitt bara tar drygt två timmar att färdigställa med försnack, inspelning, redigering och småpill vid uppläggning till Youtube och iTunes, så är det ändå två timmar. Och eftersom det den här måndagen skulle vara den 50:e DJtv-sändningen, vill vi ju att den ska vara något alldeles extra, och inte ett framstressat avsnitt som ingen av oss egentligen hade ett bra diskussionsämne till.

Så, även om jag hatar hack och oregelbundenheter, så meddelar jag härmed att det inte blir något DJtv den här veckan.

Men nästa måndag, då jävlar. Om kraftuttrycket tillåts.

En kommentar till “DJtv #fail (3)”

Kommentarer är stängda.