Första nedkomsten avklarad

Plötsligt hände det. Efter att ha skramlat med halvtomma burkar i en lång, lång tid sändes ”Vi har redan sagt hej då” in i Publits tryck- samt distributionssystem klockan 20.17 i går kväll. Efter en dryg timme mejlade vdn Per Helin mig och frågade om jag verkligen ville att romanen ska gå att köpa redan nu, vilket jag hade råkat ange i inställningarna. Och det ville jag ju inte, ett par veckor till håller jag den för mig själv, 2 februari är angivet som första recensionsdag så jag släpper nog försäljningen fri veckan innan dess. Men kommande onsdag – ta i trä – går de 25 första tryckta exemplaren (vågade inte beställa fler om jag skulle ha råkat göra något knas) ut till redaktioner och litteraturbloggare. Hurra!

Så här ser förresten omslaget ut i utfläkt tillstånd.

Vi har redan sagt Omslag

3 reaktioner till “Första nedkomsten avklarad”

  1. Åh, vilken bra titel! Åh, vad kul att den äntligen är klar! Åh, vad jag inte orkar vänta till februari… Men tack för att du skrev en till!

Kommentarer är stängda.