DJtv #37 – E-bokmässan

För att hedra bokmässans sista dag väljer vi att gå händelserna i förväg och publicera veckans DJtv redan på söndagen. I dagarna fyra har vi hängt på bokmässan i Göteborg, och lyssnat på talet om framtiden och e-böckernas intåg. Och för första gången i svensk historia har en läsplatta nu lanserats på marknaden. I veckans avsnitt tar vi oss därför en kritisk titt på Nuut, som underverket heter, och levererar ett tyvärr inte allt för imponerat slutomdöme.

Länkar till sådant vi pratar om i veckans avsnitt:
Produktsida för Nuut
Mer info om Nuut
Produktsida för iPod Touch

Och glöm inte att DJtv även finns som podcast via iTunes.

5 reaktioner till “DJtv #37 – E-bokmässan”

  1. Utan att ha sett en läsplatta i verkligheten förstår jag inte hur jag skulle välja en framför min iPod Touch. Jag har läst ett par böcker på den och tycker inte att det är något problem med den lilla skärmen. Snarare behöver man aldrig leta efter var man är eftersom den lilla sidan definierar det rätt väl. Understrykningar och anteckningar är lätta att göra och det är lätt att hitta böcker och ladda ner dem. Dessutom ser jag iPhones eller IPods överallt och det går väl lika bra med andra pekskärms-mobiler – hådvaran ligger i tusentals fickor redan. Jag väntar inte på någon läsplatta – min är här.

  2. Jag håller med, jag ser också en e-boksframtid för min iPhone. Bara titlarna börjar tillgängliggöras i större omfattning så är även jag på.

Kommentarer är stängda.