Det handlar väl som vanligt mest om mig själv

Teet är slut och om en knapp timme ska jag intervjua Plura på ett fik på Kungsholmen om Eldkvarns nya skiva och hans kommande författarkarriär och jag har ärligt talat rätt dålig koll på Eldkvarn så jag tror jag tänker prata med honom om hans blogg. Den som ska vara utgångspunkten för hans bok nästa år och bär samma namn som gruppens nya skiva. Om hur den förändrat hans tillvaro. Om den tagit över hans liv. Om den ställt honom i situationer där människor man träffar väldigt sällan men kanske egentligen skulle vilja träffa mycket oftare säger jag känner ju dig ändå eftersom jag läser det du skriver. Om hur konstigt det kan vara med envägskommunikation och hur skev bilden av en person kan bli eftersom det alltid finns mer bakom orden än vi låter komma ut i ljuset. Ja jag tänker prata med Plura om mig själv.

Men teet är som sagt slut och just nu dominerar det tillvaron för jag dricker väldigt sällan kaffe på vardagsmorgnarna, jag bälgar i mig så mycket på jobbet under dagen ändå att hälften vore nog men nu när teet är slut rubbar det cirklarna och jag får väl vara lite dekadent och bryta mönstret. Det är ju ändå fredag.

Men det lär ju bli kaffe med Plura också. Fan.

Ska jag behöva dricka vatten till frukost?