Ja jag tänker alltid efter före, visst

Livet går lite långsamt i dag. Jag går lite långsamt i dag. Min basilika i köksfönstret har nästan vissnat sedan i går kväll och jag förstår hur den känner sig när den står där och slokar. Jag borde nog ha gått hem lite tidigare – nej rättelse mycket tidigare – men ibland följer inte kroppen hjärnans rättesnöre och i natt var ett sådant tillfälle.

Nu dusch och tunnelbana till jobbet. Det lär bli frukostmeny #3 på McDonald’s i dag. Känns som att det bara var några timmar sedan jag var där senast. Just ja, det var bara några timmar sedan jag var där senast.

——

Just ja – jag har gjort en sajt åt Gunnar för hans bokförlag Sär skrivning förlag, som får officiell nätpremiär i dag. Inget märkvärdigt för jag klarar ärligt talat inte att göra märkvärdiga hemsidor, men ändå. Med tanke på att jag även knåpade ihop Peters förra året så ser jag framför mig ett helt imperium av författarrelaterade sajter vad det lider. World domination here I come.

4 reaktioner till “Ja jag tänker alltid efter före, visst”

  1. Ah, väldigt trevligt att höra att du gillar den, du är ju webbexpert! Och jo, Gunnar har verkligen kommit på ett bra förlagsnamn. Tack tack!

  2. Shit, ska jag förvandlas till någon sorts webmaster? Well, i dagsläget har jag inte tid och måste säga nej, jag måste verkligen lägga ner mer tid på mitt skrivande just nu, och egentligen kan jag ju faktiskt ingenting om sajtskapande, jag lallar bara runt i Dreamweaver med hjälp av en manual från 2001 för att vara ärlig. Men nån gång ska jag lära mig att göra coola nätsaker på riktigt, sanna mina ord.

Kommentarer är stängda.