Dags att höja sig en tonart

Från och med i dag, i vad som känns som känns som en evighet men kanske i verkligheten är tio veckor, kommer jag att viga mer eller mindre all min professionella tid åt Melodifestivalen. Det är en sanning med modifikation, jag kommer att ha några oasliknande veckor i mitten när jag går på gatorna som en normal människa, men i övrigt är det schlager schlager schlager för fulla muggar. Först tre veckor som redaktör för vår bilaga inför Melodifestivalen som en massa tidningar runt om i landet köper av oss och publicerar första veckan i februari då schabraket drar igång, därefter som nyhetsreporter på plats under turnén troligen fyra av de sex schlagerveckorna, finalveckan i Stockholm inräknad.

Så länge jag håller mig på hemmaplan lovar jag dock att inte omvandla det här till en schlagerblogg. Men sedan, vem vet vad jag hittar på för tok.