Dags att höja sig en tonart

Från och med i dag, i vad som känns som känns som en evighet men kanske i verkligheten är tio veckor, kommer jag att viga mer eller mindre all min professionella tid åt Melodifestivalen. Det är en sanning med modifikation, jag kommer att ha några oasliknande veckor i mitten när jag går på gatorna som en normal människa, men i övrigt är det schlager schlager schlager för fulla muggar. Först tre veckor som redaktör för vår bilaga inför Melodifestivalen som en massa tidningar runt om i landet köper av oss och publicerar första veckan i februari då schabraket drar igång, därefter som nyhetsreporter på plats under turnén troligen fyra av de sex schlagerveckorna, finalveckan i Stockholm inräknad.

Så länge jag håller mig på hemmaplan lovar jag dock att inte omvandla det här till en schlagerblogg. Men sedan, vem vet vad jag hittar på för tok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *