Big in Bahrain

Med besökarstatistik kan man få veta en del småmystiska saker. Någon i Bahrain har sökt på frasen Bada badabahrainska Google och hamnat hos mig, närmare bestämt på inlägget jag skrev förra fredagen om min badaversion. Av någon anledning bedömer Google i Bahrain att min sajt ger den tredje bästa träffen whatsoever om man är ute efter Bada bada där. Men om man söker på samma fras på svenska Google så är min sajt inte i närheten av toppen.

Daniel Åberg – big in Bahrain?

6 reaktioner till “Big in Bahrain”

  1. Häromdagen var det någon från Bujumbura i Burundi inne på min sajt. Men den personen hade googlat på mitt namn, vilket gör det hela ännu konstigare…

  2. Zoe: Har du ett Googlekonto så kan du använda deras statistikprogram, som blivit väldigt poppis på sistone. Annars är Statcounter, som jag själv använder, väldigt poppis och väldigt gratis. Man tecknar ett konto, klistrar in ett par rader html-kod på sin sajt (det står väldigt utförligt och fint hur man ska bete sig även om man är total html-analfabet) och vips så trillar det ut sjukt mycket mer eller mindre användbar information.

Kommentarer är stängda.