Bert Karlsson, talförbud och Vättern

Dagens två utannonserade texter ivägskickade, och nu sitter jag i pressrummet och vet inte riktigt vad jag ska göra, får väl sparka på Therese så att hon bloggar lite mer om mig kanske. Borde försöka nosa upp något mer att skriva om, Bert Karlsson har ju anlänt till arenan och kan säkert säga något om bidragens undermåliga kvalitet, det brukar han vara bra på.

Vinkeln på huvudtexten blev att de ”stora” namnen i deltävlingen väntas få en lugn resa vidare mot Globen eller åtminstone Andra chansen, och därefter intervjuade jag Gunilla Backman, som enligt Aftonbladets schlagerblogg fått talförbud och inte tillåts tala med press men det är väl skillnad på folk och folk antar jag, om musikalen de ska göra som pausunderhållning i deltävlingarna.

Jag har tagit med mig träningskläder till Jönköping. Med tanke på de ansenliga mängder varmkorv och kakor, och jo några bananer också, jag tryckt i mig här ute så borde jag verkligen använda dem. Jag tänker i alla fall promenera in till stan längs Vätterns strand när jag går härifrån i dag. No more hyrbil no no.

Nej, nu går jag ner till arenan en sväng i alla fall.