Schlager i ett sömnigt Jönköping

mingel.jpgLite segstartad i dag, vi tog sovmorgon till halv nio. Mingelfest i går kväll som enligt dem som varit med ett tag var osedvanligt såsig. Tog lite pratminus här och där som jag ska använda till viss del i dag, underblåste den pågående fåfängehistorien i Thereses blogg genom att som vanligt bestämma vilka bilder på mig som skulle tillåtas publiceras, pressade våra Aftonbladetbekanta på vilka typer av chockartiklar de skulle kunna vrida ur den otroligt snälla och chockfria dagen, men lyckades inte få våra dem att säga mer än att både vi och Expressen har nog en grej i morgon i alla fall. Håhåjaja, jag är väldigt väldigt glad över att slippa försöka skapa skandaler där de inte finns. Och det de fick ur sig var väl också mest förväntade ickenyheter. Sexförföljare, rädsla för scenens hiss och munkavle på deltagarna. Alltså ingenting.

I dag ska jag skriva en nu gäller det!-artikel för lördagstidningarna, gå på Luuks presskonferens (men jag intervjuade honom i går så det blir mest ett pliktbesök plus för att göra webb-tv), och försöka få SVT att säga något om musikalen de ska köra som pausnummer. I kväll går vi på genrep och kalasar väl lite, jobbandet börjar ju inte förrän framåt seneftermiddagen i morgon. Och jag måste verkligen försöka läsa lite i Lucía Etxebarrias Beatriz och himlakropparna, ska intervjua henne på onsdag. Hur det ska hinnas med är dock en annan femma.

För övrigt försökte jag uppsöka H&M vid 18.30 i går kväll, men gågatan var officiellt nedsläckt, stängd och igenbommad. Till och med Åhléns stängde klockan sex. Är det ändå inte lite konstigt med tanke på att Jönköping har över 120 000 invånare?

2 reaktioner till “Schlager i ett sömnigt Jönköping”

  1. Du får åka till a6, en gång Nordens största köpcenter.och the pride of Jönne. Och om schlageryran blir övermäktig får du hitat till tändsticksområdet och bongo bar.

  2. Bongo bar? Gotta love these småstadsnamn.

    Och webb-tv-Marko har verkat väldigt sugen på att få brumma runt lite mer i vår Volvohyrbil än de korta resorna mellan hotellet och arenan, så vi får väl se om vi kollar in A6 i morgon…

Kommentarer är stängda.