24. Månadens klädesplagg är …

… tja, det enklaste sett till väderleken hade ju varit att säga täckjackan, den gröna som jag införskaffade i Antwerpen (av alla ställen att köpa täckjackor på) i december i fjol. Men … nej.

Månadens klädesplagg får i stället sägas vara den gröna t-shirt jag köpte dagen efter maratonloppet, det vill säga den 3 november. I princip alla som stod i kö för att köpa kläder i maratoncentret i Central Park införskaffade någon form av Finisher-tröjor, men eftersom jag är mer modest lagd valde jag en tröja som inte skriker rakt ut att jag minsann har klarat av att springa ett sketet maraton (på en därtill mycket blygsam tid).

IMG_4053

Men vafalls, nu när jag lägger in bilden så ser jag ju att det visst står Finisher även på min tröja.

Fail.

——

Det här är del 24/30 i Lisa Bjärbos novemberutmaning.