Will Bokiboki be priceypricey?

Det damp ner ett pressmeddelande, där det bland annat stod:

I dag lanseras den nya nätbokhandeln BokiBoki.se och målet är att ta upp kampen med jättarna på den svenska marknaden.

– Vi räknar med att omsätta 50 miljoner kronor år 2010 och därmed ta positionen som Sveriges tredje största nätbokhandel, säger Daniel Stånggren marknadschef hos BokiBoki.se.

Jaha, det är ju alltid trevligt med en ny aktör på marknaden. Mindre trevligt är att de tar 96 kronor för pocketupplagan av min bok samt en del andra, relativt nya titlar.

Kanske något i överkant.

8 reaktioner till “Will Bokiboki be priceypricey?”

  1. Haha! Vilket överpris för en pocket! Samtidigt som Peters bok slumpas ut för 35!

  2. Jag har väldigt svårt att tänka mig att de tänkt sig att pocketböcker ska kosta så där mycket, oavsett om de är stor- eller småsäljare. Troligen har de inte gått igenom hela sitt register och kollat priserna ordentligt, nu verkar ju allt kosta endera 35 eller 96 kronor. Eller så … ja, så har de en väldigt udda prismodell.

  3. Vaddå ny??? Boki Boki har funnits ett bra tag, det är bara det att de inte lyckats slå sig in på marknaden med sina skyhöga priser! 50 miljoner år 2010, tillåt mig fnissa? Nätkunden är EXTREMT priskänslig, och med de priserna kommer de inte långt.

  4. 96 spänn för en pocket är DYRT! Verkar dock som att alla 100 böcker på topplistan hos Bokiboki bara kostar 35 kr. http://bokiboki.se/toplist/ Så de kanske har billiga priser på topplisteböcker och HÖGA priser på andra böcker? Sen säger dom också att det är fraktfritt på allt och då är 96kronor inte lika dyrt längre, men ändå.

    Mer konkurrens är ju iofs alltid bra.

  5. hej! de verkar billiga på många pocketböcker men att priserna varierar upp och ner. de har väl inte förhandlat klart med alla förlagen än. för mig som bokköpare köper jag ju därifrån det är billigast alltid, så ju mer konkurrens desto bättre. jag beställde några engelskspråkiga fantasyböcker precis och där var faktiskt bokiboki billigast totalt sett (-48 kr totalt). välkommen bokiboki säger jag! =)

Kommentarer är stängda.