Where no one has gone before

Jag och Morgan (han till vänster i Family guy-klippet längre ner) är ju på ständig jakt efter det ultimata brunchstället. I dag ska vi prova något riktigt exotiskt – Kista galleria! Shit pommes frites – blå linjen, förort – oh the excitement!

Fyllig rapport kommer. Så länge kan ni ju underhålla er med den här lustiga Googlesökningen, som uppenbarligen leder till mig.

5 reaktioner till “Where no one has gone before”

  1. Jag gillar att bruncha på Kung Carls bakficka, Fåfängan och A la Crepe. Och att ”frukosta” på String och Javasavi. 🙂 Hur va Kista?

  2. Hm, Kung Carls bakficka har jag aldrig provat, det får bli ett besök inom snar framtid.

    Kista var okej, men inte så mycket mer. Jag skrev ju en utförlig och kulinarisk betraktelse i inlägget som följde…

  3. Hm, förvirrad, nu såg jag inlägget. Kompott måste jag testa, ligger ju nästan vid gamla jobbet, konstigt att jag inte vart där tisigare. 🙂

  4. Har du testat brunchen på Mojo (Adolf Fredriks kyrkogata)? Kan rekommenderas, trots att jag som vegetarian fick en köttig toast senast vilket resulterade i ett explosionsartat besök på damrummet. Nåja, lite svinn får man räkna med. Dom har hursomhelst en toppenbra brunch.

    /Jen

  5. Nej, Mojos brunch har jag aldrig varit på. Däremot brukar jag skrivfika där, eftersom de har, eller åtminstone hade innan de bytte ägare, gratis trådlöst nät. Men tack för tipset!

Kommentarer är stängda.